Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, μονοπώλησε τα φλας από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου, στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Μαζί με τον αγαπημένο της, Πιτ Ντέιβιντσον φόρεσε το εμβληματικό χρυσό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, δημιουργία του σχεδιαστή Ζαν Λουί.

Είναι η ολόχρυση τουαλέτα που φορούσε η ηθοποιός πριν από 60 χρόνια όταν τραγούδησε τα χρόνια πολλά στον τότε πρόεδρο Τζον Κένεντι για τα 45α γενέθλιά του.  Το φόρεμα ήταν ραμμένο για εκείνη και είχε πάνω του πολύτιμους κρυστάλλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα ήταν τόσο στενό που χρειάστηκε να της το ράψουν λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές, ενώ το χρώμα ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματος της Μέριλιν.

Η Κιμ παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει 16 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να φορέσει  το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου» αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Σώστεεεε το φόρεμα!!!!»

Την εμφάνιση της Κιμ σχολίασε με πολύ αυστηρό τρόπο ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο σχεδιαστής με μια δημοσίευσή του στο Instagram έγραψε: «Κάποιες Φορές! Κάποια Πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν τη ροή του συστήματος!

Δεν τολμάς να τα αγγίξεις! Απλά είναι ΝΤΡΟΠΗ! Tου συστήματος και «κατάντια»της εποχής μας! Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις……έναν Μύθο της Απόλυτης Γυναίκας με Μια Trash Icon! #metgala2022 #marilynmonroe #kimkardashian. Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα κόκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν!!!!!!!! Σώστεεεεεε το φόρεμα!!!!!Σώστεεε τοοοο!!!!!!!

Και απο ότι έμαθα πριν λίγο εχει γίνει σάλος πώς τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του μυθικού αυτού φορέματος……!Που δεν είναι απλά μια βραδυνή τουαλέτα που φορέθηκε από την απόλυτη γυναίκα, αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή Πρόεδρο της Αμερικής!».

Δείτε την ανάρτηση