Ρίο: Αποκαθίσταται ο παραλιακός δρόμος
Ο παραλιακός δρόμος στο Ρίο, υπέστη σοβαρές ζημιές από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή τον περασμένο Νοέμβριο και σχεδόν 6 μήνες μετά αποκαθίσταται πλήρως.
Ξεκίνησαν σήμερα, νωρίς το πρωί, από συνεργεία του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι εργασίες αποκατάστασης του παραλιακού δρόμου στο Ρίο (Ελευθερίας), από το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου, μέχρι την στροφή που οδηγεί στην παλαιά εθνική οδό και τον Αγ. Βασίλειο. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν, εντός 10 περίπου ημερών.
Τον δρόμο επισκέφθηκαν σήμερα μαζί με τα συνεργεία και αρμόδιους διευθυντές των τεχνικών υπηρεσιών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.
Ο δρόμος υπέστη σοβαρές ζημιές, από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή, τον περασμένο Νοέμβριο.
Θερμή παράκληση της Δημοτικής Αρχής, προς τους οδηγούς, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, να επιλέγουν άλλους δρόμους για να φτάσουν στον προορισμό τους, διευκολύνοντας τους εργαζόμενους, αλλά και για να ολοκληρωθούν οι εργασίες, εντός του χρόνου που έχει υπολογιστεί.
- Η φέτα και ο ανταγωνισμός από το λευκό τυρί
- Η «Αφηγήτρια ταινιών» επιστρέφει στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου
- ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια – Με Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ, με Κηφισιά ο Παναθηναϊκός
- Δωρεάν ένσημα μέχρι τη σύνταξη – Ποιοι άνεργοι τα δικαιούνται, πώς τα κατοχυρώνουν
- Καιρός: Σε εξέλιξη το πρώτο κύμα κακοκαιρίας – Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – «Βροχή» τα 112 στην επικράτεια
- Τα υγιεινά μυστικά πίσω από μαύρη σοκολάτα



