Χαμός στο ΣΕΦ για την πρώτη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό!
Τόσο οι παίκτες, όσο και οι φίλαθλοι των Ερυθρολεύκων κινούνται στους ρυθμούς της μεγάλης αναμέτρησης, ευελπιστώντας στη νίκη που θα δώσει και το πρώτο… μήνυμα για το Βελιγράδι.
Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε από την πλευρά του το σύνθημα πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, καθώς μάζεψε όλη την ομάδα και δημιούργησε έναν κύκλο, όπου οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν μαζί όρκο νίκης!
Την ίδια ώρα στις κερκίδες του ΣΕΦ επικρατεί πανικός, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να… τηρούν το ειδικό dress code που έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κάλεσε τους παρόντες να φορέσουν ΜΟΝΟ κόκκινα!
Δείτε τις εικόνες από το ΣΕΦ, αλλά και το χαρακτηριστικό βίντεο με τον Πρίντεζη:
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.