Αποχώρηση-βόμβα από το MasterChef: Παίκτης φαβορί εκτός 10αδας
Το πιάτο όπως ήταν φυσικό δυσκόλεψε τους παίκτες αλλά ένας ήταν αυτός που δεν κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι.
Δοκιμασία αποχώρησης είχε το επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef με έναν από τους αγαπημένους παίκτες να αποχωρεί.
Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ο Βασίλης Μπόλλος και ο Νίκος Παπαϊωάννου προσπάθησαν να αντιγράψουν το πιάτο του διακεκριμένου σεφ Luca Piscazzi, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής πολύ υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.
Το πιάτο όπως ήταν φυσικό δυσκόλεψε τους παίκτες αλλά ένας ήταν αυτός που δεν κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι.
Σύμφωνα με την βαθμολογία, από το MasterChef κλήθηκε να αποχωρήσει σε αυτό το σημείο ο Βασίλης Μπόλλος.
Δείτε το βίντεο
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)







































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442