Δύσκολες ώρες για την Αντελίνα Βαρθακούρη – Συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας
Η συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αντελίνα Βαρθακούρη. Με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories της, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο θείος της έπαθε ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, με συνέπεια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
«Χθες, εντελώς ξαφνικά, ο αγαπημένος μου θείος και αδελφός της μητέρας μου, έπαθε ένα πολύ σοβαρό καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί μέσα στη νύχτα επειγόντως χειρουργείο. Ένα πάρα πολύ δύσκολο χειρουργείο διάρκειας περίπου 7 ωρών. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τους σπουδαίους καρδιοχειρουργούς, κύριο Ιερομόναχο και κύριο Χαμογεωργάκη, την εξαιρετική, αναισθησιολόγο κυρία Σμυρλή και όλο το προσωπικό του Ωνάσειου καρδιοχειρουργικού κέντρου που κρατήσανε τον άνθρωπό μας ζωντανό όπως και το νοσοκομείο Άργους και τον, επίσης εξαιρετικό καρδιολόγο κύριο Μπιμπή, για τα γρήγορα αντανακλαστικά του.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ανθρωπιά σας την ώρα του πανικού μας και της απόγνωσής μας. Ευχαριστούμε τον αγαπημένο μας γείτονα στην Επίδαυρο που τον είδε και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια πελώρια ζεστή αγκαλιά απ’ όλη την οικογένεια μου. Επίσης ευχαριστώ Θεέ μου και Παναγία μου που ήσουν εκεί και έκανες ένα θαύμα. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε κάθε οικογένεια. Να προσέχουμε, να χαμογελάμε, να κάνουμε τον σταυρό μας για όσα έχουμε και να εκτιμάμε το δώρο της ζωής γιατί δεν είναι δεδομένο», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.
Δείτε την ανάρτηση
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα



