Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε εκκλησία – Ζημιές στην είσοδο του Ναού
Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες στο φορτηγάκι και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε εκκλησία στο Ρέθυμνο, χωρίς να υπάρκουν σοβαροί τραυματισμοί.
Από το τροχαίο, όμως, προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία.
Όλα συνέβησαν όταν ένα φορτηγάκι που κινούταν στην περιοχή Τρία Μοναστήρια, εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στην είσοδο της εκκλησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έχει καταστραφεί ένα μέρος του μπροστινού τοίχου, καθώς και η σκάλα που οδηγεί στο ναό.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.
Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες στο φορτηγάκι και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, χωρίς να φέρουν σοβαρά τραύματα.
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD


