Δύο συλλήψεις μετά τα νέα επεισόδια στο ΑΠΘ
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά τα επεισόδια στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ - Τραυματίστηκε αστυνομικός.
Ένταση επικράτησε για δεύτερη ημέρα στο ΑΠΘ, καθώς μέλη φοιτητικών σχημάτων του αντιεξουσιαστικού χώρου προσπάθησαν να παρεμποδίσουν κατασκευαστικές εργασίες στον χώρο του Τμήματος Βιολογίας, που επί 34 χρόνια στέγαζε την αποκαλούμενη κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό».
Μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νσοκομείο Θεσσαλονίκης.
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
- Βραβείο Ειρήνης της FIFA: Απονεμήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ
- UEFA Champions League: Το κορυφαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι έρχεται στο MEGA
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 337 τίτλους



