Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μαουρίσιο, εκτός ο Βιγιαφάνιες
Δείτε τους «εκλεκτούς» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Στον πάγκο αποφάσισε να αφήσει τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έκρινε πως ο Αργεντινός χαφ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί από το ξεκίνημα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έτσι έδωσε φανέλα βασικού στον Ζοσέ Μαουρίσιο.
Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Μπρινιόλι, έχοντας μπροστά του στην αμυντική τετράδα τους Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Σάντσες που θα καλύψει το κενό του Χουάνκαρ.
Δίπλα στον Μαουρίσιο θέση παίρνουν οι Πέρεθ και Γκατσίνοβιτς, με τους Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδης να διαμορφώνουν την επιθετική τριάδα.
Our starting 1⃣1⃣ for today’s game 🟢⚪️#Panathinaikos #PAOFC2021_22 #PAOOLY #slgr #slgrinterwetten #playoffs pic.twitter.com/ZNh7OZiGOm
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 17, 2022
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με τον Άρη ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας»
- Τερματισμό του πολέμου ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν ζητεί ο Μερτς – «Δεν ωφελεί κανέναν και προκαλεί ζημιά σε πολλούς»
- Σούδα: Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό – Τη Δευτέρα η απολογία του
- Τραμπ: Πιθανό να βοηθά λίγο ο Πούτιν το Ιράν – Και εκείνος πιστεύει πιθανόν πως βοηθάμε την Ουκρανία
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας

