Άρης: Πιάνουν δουλειά για το ντέρμπι
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (17/4) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του Άρη θα βρεθούν σήμερα ξανά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Χερμάν Μπούργος, για να ηρεμήσουν από την ένταση του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Οι παίκτες των Κιτρινόμαυρων θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (17/4) ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να κάνει και τις πρώτες του δοκιμές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο αργεντινός τεχνικός περιμένει με αγωνία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπράμπετς, προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει.
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού