Πάτρα: Αποχωρεί οριστικά από την υπόθεση ο Γρηγόρης Λέων – «Έκανα το χρέος μου»
«Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», σημειώνει ο ιατροδικαστής.
Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η συγκλονιστική υπόθεση της Πάτρας, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, προσπάθησε να βοηθήσει με τις γνώσεις του, ώστε να εξιχνιαστεί το μυστήριο με τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.
Αφού ολοκλήρωσε το «χρέος» του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ιατροδικαστής αφήνει στα χέρια των πραγματογνωμόνων την υπόθεση και θα επιστρέψει στα προσωπικά του καθήκοντα.
Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο ιατροδικαστής ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που του έδειξε.
«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας, προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης, που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα», έγραψε στην ανάρτησή του.
- Αστέρας AKTOR-Παναθηναϊκός 1-2: Πάει στα Play Offs με ελπίδες για καλύτερη κατάταξη
- Βόλος – ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα – σοκ στο Πανθεσσαλικό για τους Ασπρόμαυρους
- Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet 0-0: Όταν η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα…
- Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 0-0: Φλύαροι οι γηπεδούχοι, άντεξαν οι φιλοξενούμενοι και ελπίζουν
- ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0: Περίπατος με… μπόνους
- Δοκάρι για τον Ολυμπιακό, ζήτησαν πέναλτι οι «ερυθρόλευκοι» (vid)


