Γιώργος Πιλίδης: «Η μητέρα μου πούλησε τα χρυσαφικά της για να κατέβω σε αγώνες»
Ο αθλητής τοποθετήθηκε σχετικά με την ενασχόλησή του με την πάλη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.
Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή του, τις οικονομικές δυσκολίες, για τα χρυδαφικά που πούλησε η μητέρα του για να πηγαίνει στους αγώνες και στον έρωτα της ζωής του που είναι μαζί από τα δεκαέξι.
Ο αθλητής τοποθετήθηκε σχετικά με την ενασχόλησή του με την πάλη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.
«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.
«Η μαμά, μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», πρόσθεσε.
Ο Γιώργος Πιλίδης, μίλησε και για τη σύντροφό του.
«Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram», κατέληξε λέγοντας ο γνωστός αθλητής.
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος


