Φωτιά στο Παπανικολάου: Βίντεο δείχνει την ένταση της φωτιάς
Την ένταση της φωτιάς στο νοσοκομείο Παπανικολάου δείχνει ένα νέο βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα
Νέο βίντεο σοκ έρχεται στο φως για τη μεγάλη φωτιά που σημειώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία.
Σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook ο φύλακας του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλης Χριστοφορίδης, φαίνεται η ένταση της φωτιάς που ξέσπασε στον θάλαμο 206 της πτέρυγας Covid-19 του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Η πυρκαγιά κατακαίει με ένταση τον χώρο, ενώ ακούγονται και μικρές εκρήξεις
Η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης από τον θάλαμο 206, του δεύτερου ορόφου της Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παπανικολάου, που λειτουργεί ως μονάδα COVID-19 άφησε πίσω της δύο νεκρούς.
Έναν 79χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος αλλά και έναν 52χρονο, ο οποίος μετά από εισαγωγή του στη ΜΕΘ ως πολυεγκαυματίας, εξέπνευσε εχθές τα ξημερώματα.
Δείτε το βίντεο:
- Ουκρανία: Ένταξη-εξπρές στην ΕΕ έως την 1η Ιανουαρίου 2027 προβλέπει η ειρηνευτική πρόταση
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Sky Sports: «Ζιντάν, Κλοπ και Αρμπελόα υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»

