Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)
Δείτε πως επέλεξε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να παραταχθεί η ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η ΑΕΚ θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Ολυμπιακό στις 20:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε το σύστημα 4-2-3-1 για την ομάδα του. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Στάνκοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία της Ένωσης, ακραία μπακ θα είναι οι Ρότα και Μοχαμάντι ενώ οι Μήτογλου και Βράνιες θα αγωνιστούν ως στόπερ.
Το δίδυμο στο κέντρο θα αποτελείται από τους Κριχόβιακ και Σιμάνσκι, ενώ ελαφρώς προωθημένος θα είναι ο Άμραμπατ. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Τσούμπερ, στο δεξί ο Γκαρσία, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Σβάρνας, Μισελέν, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ και Τάνκοβιτς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω


