ΠΑΟΚ: Υπολογίζεται κανονικά ο Κρέσπο εν όψει Παναθηναϊκού
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Ο ΠΑΟΚ αύριο (3/4) θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Superleague.
Αυτό που θέλει και περιμένει από τους παίκτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι να παρουσιάσουν το πρόσωπο που είχαν πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος κανονικά ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τη… φαρέτρα του γεμάτη.
Όσον αφορά τον Ισπανό στόπερ, το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να μπει για ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Λεωφόρο για να πάρει αγωνιστικά λεπτά ενόψει του πρώτου ματς στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ.
- Μεξικό: Η Γερουσία εγκρίνει τη μείωση των ωρών εργασίας από τις 48 στις 40
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων