Φρανκ: «Μακάρι να συνεχίσει στην Μπρέντφορντ ο Έρικσεν»
Ο Τόμας Φρανκ εύχεται να δει τον Κρίστιαν Έρικσεν να συνεχίζει στην Μπρέντφορντ και μετά το καλοκαίρι.
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πραγματοποίησε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού μέσω της Premier League και της Μπρέντφορντ, που του έδωσε την ευκαιρία να πατήσει ξανά χορτάρι.
Οι «σφήκες» έδωσαν το πάτημα στον Δανό μεσοεπιθετικό να δείξει ότι είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για κάθε πρόκληση και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, καθώς κατάφερε μέχρι και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά και να βρει δίχτυα στο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια.
Πλέον έχει γίνει πολύ αγαπητός στην αγγλική ομάδα και ο προπονητής της, Τόμας Φρανκ, τόνισε πως θα ήθελε πολύ να δει τον Έρικσεν να συνεχίζει στην Μπρέντφορντ και μετά το καλοκαίρι.
«Ο Κρίστιαν το απολαμβάνει στην ομάδα μας και φυσικά κι εγώ και όλοι θα θέλαμε να τον δούμε να συνεχίζει και μετά το καλοκαίρι. Βέβαια τίποτα δεν πρόκειται να υπάρξει πριν από το καλοκαίρι, αλλά μακάρι να παραμείνει μαζί μας».
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



