ΟΦΗ: Με Τοράλ κόντρα στη Λαμία
Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λαμία, με τον Τοράλ να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια μετά από καιρό.
Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της Σαββατιάτικης (2/4, 16:00) εκτός έδρας αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ για το πρωτάθλημα της Superleague.
Οι Κρητικοί μετά την εντός έδρας ήττα τους στην πρεμιέρα από τον Ιωνικό στοχεύουν στο πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα, στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος για την παραμονή.
O Nίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του για το συγκεκριμένο ματς τους τραυματίες Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, τον Μπαλογιάννη που έχει προσβληθεί από ίωση, αλλά και τον Επασί που δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, ενώ εκτός έμειναν ακόμα και οι Κοροβέσης, Βάτερμαν.
Από την άλλη πλευρά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τοράλ ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, όπως και ο Σελίμοβιτς που επέστρεψε από την εθνική Λουξεμβούργου.
Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:
Σηφάκης, Σωτηρίου, Μανδάς, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα, Φαν Ντούινεν, Μπουζούκης, Καμάου, Τοράλ, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Στάικος, Mεγιάδο και Φελίπε.
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



