Βόλος: Σοκ με θάνατο 38χρονης έξω από τράπεζα
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε και την παρέλαβε.
Σοκ προκλήθηκε στην κοινωνία του Αλμυρού αλλά και ευρύτερα στην Μαγνησία με τον ξαφνικό θάνατο μιας νέας γυναίκας την ώρα που βρισκόταν έξω από τράπεζα.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 38χρονη γυναίκα βρισκόταν στις 7.30 περίπου το απόγευμα της Τρίτης έξω από τράπεζα στον Αλμυρό, όταν κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε και την παρέλαβε.
Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος όμως και των γιατρών στο κέντρο υγείας Αλμυρού όπου και μεταφέρθηκε, εξέπνευσε στις 10 περίπου το βράδυ. Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ θα μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή στη Λάρισα προκειμένου να διαπιστωθεί ποια ήταν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
- Η Αμάντα Σέιφριντ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη επειδή αποκάλεσε τον Τσάρλι Κερκ «μισαλλόδοξο»
- Νίκος Ανδρουλάκης: Κάλεσμα στις δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για γενναία αναθεώρηση του άρθρου 86
- LIVE: Mίντιλαντ – Γκενκ
- Δημοσίευση διαθηκών σε μηδέν χρόνο – Δείτε τον τρόπο
- LIVE: Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου




