Μαριάννα Τουμασάτου: «Το συκώτι μου δεν μπορούσε να δουλέψει – Είχα εθιστεί στα παυσίπονα»
Η ηθοποιός περιγράφει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και συγκλονίζει
Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπώρησε και τον εθισμό της στα παυσίπονα.
«Τα κιλά χάθηκαν γιατί έπρεπε να χαθούν. Λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη μέση μου. Από την υπερκόπωση είχε βραχυνθεί το νεύρο και με χτύπαγε, έκλαιγα από τους πόνους και ήταν οι πόνοι οδύνες. Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς», είπε και πρόσθεσε:
«Αυτά τα βαριά φάρμακα, επειδή το συκώτι δεν είναι φτιαγμένο για να παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα, έπρεπε να δουλέψω και έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ ούτε τα χάπια του θυρεοειδούς. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω σε μια συνθήκη που θα έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου. Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, πήγα σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους».
«Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει. Τα παυσίπονα τα έχω σταματήσει με πολλή προσοχή από την ώρα που συνήλθα. Το συκώτι δεν δούλευε σωστά, δεν μεταβόλιζε ούτε τις τροφές ούτε τα χάπια ούτε τίποτα», κατέληξε.
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra



