Μαρία Σολωμού: «Έκλαιγα κάθε μεσημέρι – Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα»
Η ηθοποιός περιγράφει πως βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης της και ποια ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε.
Τον χρόνο πίσω γύρισε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί κάποια podcast, συνομίλησε με την Μαίρη Συνατσάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν έγκυος.
Όπως είπε, οι μεσημεριανές gossip εκπομπές έσπευσαν τότε να την κατακρίνουν επειδή δήλωσε ότι δεν ήταν στην καλύτερη της ψυχολογική περίοδο.
«Θυμάμαι ότι έκλαιγα κάθε μεσημέρι. Και τότε με την εγκυμοσύνη… δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Με φάγανε. Παρ’ ολα αυτά υπήρχαν άνθρωποι που με σταμάταγαν στον δρόμο και μου έλεγαν “μπράβο” γιατί ήταν αυτό που συνέβαινε. Επειδή δεν ήμουν η γλυκιά μανουλίτσα που απλά χαίρεται με όλο αυτό που της συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.
Η Μαίρη Συνατσάκη από την πλευρά της εξομολογήθηκε ότι στην αρχή την επηρέαζαν ψυχολογικά τα αρνητικά σχόλια αλλά με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας μπορεί πλέον να τα διαχειρίζεται.
Δείτε παρακάτω το βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day»
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»





