Έρικσεν: Επέστρεψε με γκολ στην Εθνική Δανίας
Ο Κρίστιαν Έρικσεν χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να βρει δίχτυα και να ολοκληρώσει την ονειρική του επιστροφή με το εθνόσημο.
Έχουν περάσει εννέα μήνες από την ημέρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν σόκαρε όλον τον πλανήτη με την κατάρρευσή του στο Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι.
Πλέον ο μέσος της Μπρέντφορντ έχει αφήσει πίσω του το γεγονός αυτό και απόψε (26/3) έκανε τη μεγάλη επιστροφή με την Εθνική ομάδα της Δανίας στο φιλικό κόντρα στην Ολλανδία.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, με το «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», γήπεδο που μεγαλούργησε πριν μερικά χρόνια ως παίκτης του Άγιαξ, να σηκώνεται στο… πόδι και να τον αποθεώνει, προσφέροντάς του ένα θερμό χειροκρότημα.
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]

