Έρικσεν: Επέστρεψε με γκολ στην Εθνική Δανίας
Ο Κρίστιαν Έρικσεν χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να βρει δίχτυα και να ολοκληρώσει την ονειρική του επιστροφή με το εθνόσημο.
Έχουν περάσει εννέα μήνες από την ημέρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν σόκαρε όλον τον πλανήτη με την κατάρρευσή του στο Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι.
Πλέον ο μέσος της Μπρέντφορντ έχει αφήσει πίσω του το γεγονός αυτό και απόψε (26/3) έκανε τη μεγάλη επιστροφή με την Εθνική ομάδα της Δανίας στο φιλικό κόντρα στην Ολλανδία.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, με το «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», γήπεδο που μεγαλούργησε πριν μερικά χρόνια ως παίκτης του Άγιαξ, να σηκώνεται στο… πόδι και να τον αποθεώνει, προσφέροντάς του ένα θερμό χειροκρότημα.
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα ανίψια του
- Φυλακές Τρικάλων: Συνέλαβαν με ναρκωτικά εξωτερικό φρουρό
- Συντριβή για τους Μπακς στο Μιλγουόκι (127-98) – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
- Ανδρουλάκης: Τα Τέμπη συμβολίζουν την ηθική, πολιτική και θεσμική χρεοκοπία της ΝΔ
- Η Κρήτη βγαίνει στους δρόμους για τη δικαίωση των 57 θυμάτων στα Τέμπη
- Ιράν: Επιβεβαίωση Τραμπ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίθεση ευρείας κλίμακας