Σπουδαία νέα: Επιστρέφει και στην εθνική Δανίας ο Έρικσεν!
Εννέα μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο και τη στιγμή που τρομοκράτησε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει και στην εθνική ομάδα της Δανίας.
Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο με την Μπρέντφορντ, εννιά μήνες μετά το σοκαριστικό συμβάν στο Euro και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.
Ο Δανός μεσοεπιθετικός όχι μόνο λοιπόν αγωνίζεται στην Premier League, αλλά είναι και κομβικός στις «μέλισσες» παίζοντας και στα δυο ματς που κέρδισε η ομάδα του με Νόριτς και Μπέρνλι, έχοντας μάλιστα και ασίστ κόντρα στη δεύτερη.
Όπως ήταν αναμενόμενο, αφού πήρε το «ΟΚ» για να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, δεν γινόταν να λείπει και από τις υποχρεώσεις της εθνικής Δανίας, καθώς συμπεριλήφθηκε κανονικά στις τελευταίες κλήσεις.
Στις φιλικές αναμετρήσεις στο τέλος του μήνα κόντρα σε Ολλανδία και Σερβία, ο Έρικσεν θα είναι παρών, αφού κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή και πλέον στοχεύει να βρεθεί και στο Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο!
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.