Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: Κάποιες μέρες ξυπνάω με πόνους
Ο ηθοποιός μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε με εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που πρωταγωνιστεί, τη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου αλλά και το πρόβλημα υγείας του.
«Δεν νιώθω άβολα όταν με ρωτάνε για την περιπέτεια της υγείας μου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μου είναι ευχάριστο γιατί μπορεί μια μέρα που έχω μια συνέντευξη να έχω ξυπνήσει με πόνους και αυτοί οι πόνοι να με φέρνουν σε επαφή με αναμνήσεις παλιότερες που δεν είναι ευχάριστες και να το κουβαλάω μέσα στη μέρα μου» εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
«Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε κανενός την ασθένεια για να τον προσβάλλουμε ή να τον ταπεινώσουμε» τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Δείτε το απόσπασμα
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας




