Παναμάς: Τρία πλοία μας χτυπήθηκαν από ρωσικούς πυραύλους στη Μαύρη Θάλασσα – Το ένα βυθίστηκε
Ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν πλοία υπό σημαία Παναμά στη Μαύρη Θάλασσα, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να βυθιστεί, χωρίς να υπάρξουν απώλειες μεταξύ των πληρωμάτων.
Τρία πλοία υπό σημαία Παναμά χτυπήθηκαν από ρωσικούς πυραύλους στη Μαύρη Θάλασσα αφότου άρχισε η επίθεση της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας την 24η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη η παναμαϊκή λιμενική αρχή (φωτογραφία, επάνω, αρχείου).
Δεν υπήρξαν απώλειες
Το ένα από τα πλοία αυτά βυθίστηκε, τόνισε η ίδια αρχή σε δελτίο Τύπου, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξαν απώλειες μεταξύ των πληρωμάτων των πλοίων που χτυπήθηκαν.
Πηγή: ΑΠΕ
- Η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Χολ – Ψάχνεται και για Πίτερς
- Γιατί το πρόβλημα του νερού στην Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια ευκαιρία
- Νάρκες, πύραυλοι και χιλιόμετρα ακτογραμμής: Γιατί το Ιράν έχει το πάνω χέρι στο Στενό του Ορμούζ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Μίλος Ντέλετιτς του Ηρακλή στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- O πόλεμος στο Ιράν ωθεί τη Σαουδική Αραβία να συνάψει συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με την Ουκρανία
- Παναθηναϊκός: Τριπλό πρόστιμο από την UEFA



