Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Γάνδη
Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Γάνδη (22:00), με τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται να υπερασπιστούν το 1-0 της Τούμπας.
Για το σημαντικό ματς της Ghelamco Arena, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιλέγει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τα «ασπρόμαυρα» γκολπόστ. Η τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα αποτελείται από τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.
Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο σε πιο προωθημένο ρόλο. Μπίσεσβαρ και Μουργκ θα βρεθούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Τσούμπα Άκπομ, να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε, πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιασμίν Κούρτιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί.
Από την πλευρά του, ο Χέιν Βανάιζεμπρουκ, θα παρατάξει την Γάνδη με τους: Ρεφ, Οκούμου, Ενγκαντό, Τουρουναρίγκα, Κάστρο-Μόντες, Κουμς, Οβούσου, Σαμουάς, Οτζίτζα-Οφόε, Τισουντάλι και Ντεπουάτρ.
- Ντουμπάι: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων
- Καύσιμα: «Άλμα» 20% στο ντίζελ και 8% στην αμόλυβδη – Ανήσυχοι οι καταναλωτές
- Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς 134-123: «Καθάρισε» ο κυρίαρχος Αντετοκούνμπο, αλλά αποχώρησε τραυματίας (vid)
- Μία γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από πακιστανικές οβίδες, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Από τη σύγκρουση στη συναίνεση: η φιλοσοφική διαδρομή του Γιούργκεν Χάμπερμας


