
Νίκαια: Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων εξαιτίας πυρκαγιάς σε πολυκατοικία
Μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων πολυκατοικίας έγινε στη Νίκαια, από την Πυροσβεστική, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 04.00 σήμερα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αδριανουπόλεως, στη Νίκαια (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Ισχυρές δυνάμεις
Αμέσως δόθηκε εντολή και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις που αποτελούνταν από 21 πυροσβέστες, βραχιονοφόρο, κλιμακοφόρο και 7 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο εγκλωβισμένα άτομα στο φλεγόμενο διαμέρισμα.
Εκτός από αυτά τα δύο άτομα, οι ένοικοι από τα υπερκείμενα διαμερίσματα είχαν βγει στα μπαλκόνια τους για να αποφύγουν τους πυκνούς καπνούς.
Τελικά, με τη βοήθεια και της Πυροσβεστικής όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας βγήκαν με ασφάλεια στον δρόμο, ενώ η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίστηκε.
- Δέκα αξέχαστες στιγμές από τη μυθική καριέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Σφαγή στον Λίβανο» – Ξεπέρασαν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Φωτιά στον Πάρνωνα – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
- Κάρλα Μπρούνι: Στο δικαστήριο με τον Σαρκοζί ατιμέλητη και ταλαιπωρημένη
- Η ρουμανική ομοσπονδία αναστέλλει επ’ αόριστον την επιλογή νέου προπονητή της Εθνικής
- Financial Times: Οι ΗΠΑ ήταν εκείνες που πίεσαν για προσωρινή εκεχειρία το Ιράν μέσω Πακιστάν


