Εξελίξεις με την πώληση της Τσέλσι – Ελπίζουν σε νέο ιδιοκτήτη μετά τη διακοπή οι «μπλε»
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Τσέλσι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη κυβέρνηση του Ηνωμένουν Βασιλείου και ελπίζει να έχει λυθεί το θέμα της πώλησης μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.
Στο τελικό της στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η πώληση της Τσέλσι. Ή μάλλον, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η υπόθεση βρίσκεται ένα βήμα πριν φτάσουν όλες οι επίσημες προτάσεις από τους υποψήφιους αγοραστές του συλλόγου.
Και μάλιστα, όπως αναφέρει το Goal.com, ήδη στο στρατόπεδο των «μπλε» έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα και να αφήσουν πίσω τους την περίοδο που διανύουν τώρα η οποία πρόκειται και για την πιο δύσκολη της σύγχρονης ιστορίας τους.
Οι άνθρωποι της Τσέλσι βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα σε συνεχή επικοινωνία με τη κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και συζητάνε μαζί για την πώληση της ομάδας, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν η υπόθεση να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.
Μάλιστα, στο στρατόπεδο της Τσέλσι ευελπιστούν να έχει περάσει η ομάδα σε νέα χέρια μετά την ερχόμενη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων, ενώ δεν αποκλείεται ο επόμενος εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ (2/4) να γίνει υπό κανονικές συνθήκες και χωρίς τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, μετά τις κυρώσεις κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
- Στέγη: Το όνειρο της ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη ξεθωριάζει – Ένας στους δύο αμφιβάλλει ότι θα πάρει σπίτι
- Τρίμηνη αφαίρεση διπλώματος και φυλάκιση 20 μηνών στην τραγουδίστρια που παρέσυρε οχήματα στο Κολωνάκι
- Με Μόρις και Χολ στον ημιτελικό με το Μαρούσι ο Ολυμπιακός
- «Ελ. Βενιζέλος»: Νέα βλάβη σε ραντάρ – Τι λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ έπαιζε τα ρέστα της για τη Χατζηδάκη, λόγω των αποκαλύψεων για τον γαλάζιο Χιλετζάκη
- Βουλή: Αρση ασυλίας Πολάκη εν μέσω καταγγελιών για κυβερνητική αυθαιρεσία



