Άγιος Ευστράτιος: Ελάχιστοι κάτοικοι με τεράστια καρδιά
Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου απαριθμεί κοντά στους 300 ανθρώπους. Θα περίμενε λοιπόν κανείς, οι λίγοι αυτοί συνάνθρωποι μας να ασχολούνται στο ακριτικό αυτό νησί με τα δικά τους προβλήματα και μόνο. Και όμως. Οι άνθρωποι του Αγίου Ευστρατίου απέδειξαν πως λίγοι μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους πληγέντες της Ουκρανίας, ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου μαζί με την πολύτιμη συνδρομή των επαγγελματιών, των κατοίκων του νησιού, καθώς και των ετεροδημοτών από το γειτονικό νησί της Λήμνου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πλήθος τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό.
Η δημοτική Αρχή δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει: «Η ευαισθητοποίηση και η άμεση ανταπόκριση όλων των κατοίκων του ακριτικού νησιού μας ήταν συγκινητική. Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί θερμά τον καθένα ξεχωριστά που συνέβαλε με τεράστια προθυμία από το υστέρημά του.
Η ανθρωπιστή βοήθεια θα αποσταλεί στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να διατεθούν στον Ουκρανικό λαό.
Στέλνουμε όλοι μαζί μήνυμα Αγάπης και Ειρήνης»
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία



