Πάτρα: Αναλύτρια λόγου «σκιαγραφεί» το προφίλ της μητέρας – «Υπάρχουν πάρα πολλά…»
«Ο δημοσιογράφος ρωτάει ευθέως και η μητέρα αποφεύγει να απαντήσει. Δεν απαντάει, αλλά αναφέρεται στον εαυτό της»
Τη συμπεριφορά των γονιών των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα σκιαγραφεί η αναλύτρια λόγου, Ευγενία Σαρρή, η οποία όπως αναφέρει, η μητέρα «δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση, εάν έχει σχέση με τον θάνατο των κοριτσιών της».
«Υπάρχουν πάρα πολλά απροσδόκητα στοιχεία στη συνέντευξη των γονιών, κυρίως της μητέρας. Δόθηκε για να δώσουν απαντήσεις, όμως πουθενά δεν αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ότι δηλαδή είχαν σχέση με τον θάνατο των παιδιών τους» είπε χαρακτηριστικά στον Alpha.
«Ο δημοσιογράφος ρωτάει ευθέως και η μητέρα αποφεύγει να απαντήσει. Δεν απαντάει, αλλά αναφέρεται στον εαυτό της» συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι δεν έχει ολοκληρώσει την ανάλυση ολόκληρης της πρώτης συνέντευξης -την οποία θεωρεί και πιο σημαντική-, αλλά ένα μέρος, από το οποίο φέρεται να προκύπτει ο παραπάνω προβληματισμός, σύμφωνα με την ίδια.
- Διαβάστε επίσης: Ανάρτηση «βόμβα» από ιατροδικαστή – Τι αναφέρει για την ασφυξία
Δείτε όσα λέει η αναλύτρια λόγου:
- Μπόντο Γκλιμτ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-0: Ασταμάτητοι οι Νορβηγοί και με το ένα πόδι στους «8»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-0: Με «βασιλικό» χατ-τρικ του Βαλβέρδε!
- Δημοσκόπηση: Τι ανησυχεί τους Έλληνες από την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Το «νέο κόμμα» που κερδίζει έδαφος
- Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου
- Εξερράγη το ηφαίστειο Κιλαουέα – Πίδακες λάβας έφτασαν τα 300 μέτρα


