Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα με τον Γιώργο»
Πώς γνωρίστηκαν και γιατί μαλώνουν στο σπίτι;
Καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (13/3) η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Γιώργο Παπαγεωργίου.
«Συνέχεια τραγουδάμε με τον Γιώργο. Η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο στο σπίτι. Έχουμε τραγουδήσει και επί σκηνής μαζί. Το ζήσαμε και αυτό. Θα γίνει κάποια στιγμή συνεργασία, αλλά δεν είμαι έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Τώρα εξοικειώνομαι με το τραγούδι, θα μου πεις τι πιο ωραίο να το κάνεις με τον άντρα σου κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν: «Τον σύζυγό μου τον είδα πρώτη φορά στην Σύρο που δούλευα σερβιτόρα σε ένα cocktail bar. Μας συστήσανε αλλά ήταν κάπως οκ. Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο. Εντάξει ειλικρίνεια πάνω από όλα. Μετά το έφερε η ζωή και πήγα να δω τον «Αρίστο». Ε ήταν κανονισμένο μαζί με τον Γιώργο. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε και είπα “Πολύ ωραία”. Οριακά νόμιζε ότι δεν μου άρεσε. Ήρθε πολύ out of the blue, φυσιολογικά».
Όσο για τον λόγο που τσακώνονται πιο συχνά στο σπίτι; «Ο συχνότερος λόγος που τσακωνόμαστε είναι η αναβλητικότητά μου για κάτι. Πολλές φορές λες γιατί μαλώνουμε; Είναι πάντα της στιγμής», αποκάλυψε
Δείτε τη συνέντευξη της παρακάτω
- Κάρι Αν Φλέμινγκ: Πέθανε η ηθοποιός των «iZombie» και «Supernatural» σε ηλικία 51 χρόνων
- Μέτρα στήριξης λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Δείτε αναλυτικά
- Γαλλία: Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός Λιονέλ Ζοσπέν
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γαλανόλευκη στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
- Τέμπη: Σε τεταμένο κλίμα η έναρξη της δίκης – Οργή για τις συνθήκες στην αίθουσα


