Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα με τον Γιώργο»
Πώς γνωρίστηκαν και γιατί μαλώνουν στο σπίτι;
Καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (13/3) η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Γιώργο Παπαγεωργίου.
«Συνέχεια τραγουδάμε με τον Γιώργο. Η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο στο σπίτι. Έχουμε τραγουδήσει και επί σκηνής μαζί. Το ζήσαμε και αυτό. Θα γίνει κάποια στιγμή συνεργασία, αλλά δεν είμαι έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Τώρα εξοικειώνομαι με το τραγούδι, θα μου πεις τι πιο ωραίο να το κάνεις με τον άντρα σου κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν: «Τον σύζυγό μου τον είδα πρώτη φορά στην Σύρο που δούλευα σερβιτόρα σε ένα cocktail bar. Μας συστήσανε αλλά ήταν κάπως οκ. Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο. Εντάξει ειλικρίνεια πάνω από όλα. Μετά το έφερε η ζωή και πήγα να δω τον «Αρίστο». Ε ήταν κανονισμένο μαζί με τον Γιώργο. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε και είπα “Πολύ ωραία”. Οριακά νόμιζε ότι δεν μου άρεσε. Ήρθε πολύ out of the blue, φυσιολογικά».
Όσο για τον λόγο που τσακώνονται πιο συχνά στο σπίτι; «Ο συχνότερος λόγος που τσακωνόμαστε είναι η αναβλητικότητά μου για κάτι. Πολλές φορές λες γιατί μαλώνουμε; Είναι πάντα της στιγμής», αποκάλυψε
Δείτε τη συνέντευξη της παρακάτω
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442