Η Λίβερπουλ σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League παρά την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Ίντερ.
Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε κυνικός στις δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας πως αν υπήρχε ένα ματς που οι Reds επιτρεπόταν να χάσουν, αυτό ήταν κόντρα στους Νερατζούρι.
Παράλληλα, ο κόουτς της Λίβερπουλ έβγαλε το… καπέλο στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.
«Η τέχνη του ποδοσφαίρου είναι να χάνεις τα σωστά παιχνίδια. Εννοείται ότι και πάλι το μισώ που χάσαμε, αλλά αν υπήρχε ένα παιχνίδι που είχαμε την πολυτέλεια να χάσουμε, αυτό ήταν απόψε. Δεν πετάω στα σύννεφα, αλλά είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποθέωσε την αρμάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι λέγοντας:
«Χαίρομαι που δεν αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα την Ίντερ, είναι ένας πολύ ύπουλος αντίπαλος. Είναι μαχητές, πολεμιστές. Μοιάζουν με τη Λιντς του Μπιέλσα, αλλά με πολύ περισσότερη ποιότητα».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.