Από το ζενίθ στο ναδίρ μέσα σε ένα λεπτό η Ίντερ: Γκολάρα ο Λαουτάρο και αποβολή του Σάντσες (vids)
Απίστευτη εξέλιξη στο ματς της Λίβερπουλ με την Ίντερ όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολάρα του Λαουτάρο στο 62′ κι ένα λεπτό μετά ο Σάντσες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η απόλυτη ψυχρολουσία μέσα σε ένα λεπτό για την Ίντερ!
Στο 62′ οι πρωταθλητές Ιταλίας έκαναν το 1-0 κόντρα στην Λίβερπουλ με τρομερό σουτ του Λαουτάρο έξω από την περιοχή και έκαναν το πρώτο βήμα για την ανατροπή του 0-2 του πρώτου ματς, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ.
Με τη σέντρα σχεδόν, η Ίντερ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σάντσες για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Φαμπίνιο.
Ο Τιμ Ντόρσεϊ έριξε το σύνθημα για τον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four της Euroleague: «Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελο, να δώσουμε στον κόσμο χαρά και ευτυχία και να ντύσουμε την πόλη στα κόκκινα»
Αφού δημιουργήθηκε σούσουρο για την… αργοπορία των ορισμών, τελικά ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (14/5) λίγο πριν τις 18:00. Το δεύτερο φάουλ Λανουά στα πλέι οφ της Super Legaue
Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League