
Γιώργος Κυπαρίσσης: Ποινική δίωξη για 12 αδικήματα σε βάρος των τριών απαγωγέων
Οι κατηγορούμενοι μετά την άσκηση της δίωξης εναντίον τους οδηγήθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο έχουν δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους
Ποινική δίωξη για δώδεκα αδικήματα -κακουργήματα και πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Απόστολος Ανδρέου σε βάρος των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.
Η ποινική δίωξη περιλαμβάνει τα εξής αδικήματα:
Εγκληματική οργάνωση, αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί κάποιος άλλος σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση κατά συναυτουργία, εκβίαση τελεσθείσα με σωματική βία εναντίον προσώπου και με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εμπρησμός από πρόθεση, κλοπή κατά συναυτουργία, οπλοφορία, οπλοκατοχή,διακεκριμένη οπλοκατοχή αντιποίηση και βία κατά υπαλλήλου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις αξιόποινες πράξεις που τους αποδίδονται.
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»


