Ρωσία: «Η Μόσχα περιμένει την απάντηση του Κιέβου μετά τις συνομιλίες – Αυτή θα κρίνει τις εξελίξεις στην Ουκρανία»
«Βλέπουμε λύση στην Ουκρανία αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση του Κιέβου στις συνομιλίες», αναφέρει η Ρωσία.
Το Κρεμλίνο υποστήριξε ότι περιμένει απάντηση από την Ουκρανία μετά τον χθεσινό δεύτερο γύρο ειρηνευτικών συνομιλιών.
Η Μόσχα δήλωσε ότι είπε στην Ουκρανία «πώς βλέπουμε τη λύση» στον συνεχιζόμενο πόλεμο, προσθέτοντας ότι το τι θα συμβεί στη συνέχεια θα εξαρτηθεί από την Ουκρανία.
Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ πρόσθεσε ότι δεν έχει υπογραφεί οτιδήποτε με το Κίεβο.
Δεν υπάρχει σημάδι εκεχειρίας
Οι συνομιλίες διεξήχθησαν στη Λευκορωσία, η οποία συνδράμει την εισβολή του Κρεμλίνου στη γείτονα χώρα, υπό την ηγεσία του συμβούλου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι η Ρωσία συμφώνησε στην ανάγκη ύπαρξης «ανθρωπιστικών διαδρόμων» στην Ουκρανία για την εκκένωση των αμάχων και την άφιξη βοήθειας, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κανένα σημάδι εκεχειρίας.
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Φρίντριχ Μερτς: «Είναι στον πυρήνα του DNA μας να σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ»
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026






