
Μαρτίνς: «Θέλω και του χρόνου Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Αβραάμ»
Ο Πορτογάλος μετά την ευρεία νίκη απέναντι στον Αστέρα (5-1), τόνισε ότι θέλει τους Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Αβραάμ στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη χρονιά.
Την επιθυμία του να παραμείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ και την επόμενη σεζόν η Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλος εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-1.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, ωστόσο, τόνισε ότι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει επίσης και το οικονομικό, στο οποίο θα πρέπει να συμφωνήσει η διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ανέφερε:
«Όχι μόνο ο Ματιέ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί για εμάς παρά την ηλικία τους. Συνεισφέρουν πολύ. Μιλάμε για τον Ματιέ, για τον Γιουσέφ και τον Αβραάμ. Όλοι ξέρουν ότι τους θέλω για άλλη μια χρονιά ακόμα μαζί μας γιατί βοηθούν πολύ.
Όλοι είναι ενήμεροι. Είναι άλλο το ποδοσφαιρικό θέμα και άλλο το οικονομικό, το οποίο θα πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους η διοίκηση και οι παίκτες. Θα τους υπολόγιζα για άλλη μια χρονιά. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω».
- JH Prynne: Πέθανε «ένας άνθρωπος σπάνιος και απολύτως πρωτότυπος – όπως ακριβώς και η ποίησή του»
- Ένα fake video και οι δύο λόγοι που κρατάνε Τουρκία και Ισραήλ στα σχοινιά
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου
- «Ήταν πρησμένος σαν μπαλόνι» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Ντιέγκο Μαραντόνα!
- ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη in: Ούτε και τώρα η κυβέρνηση θα βγει να διαψεύσει ευθαρσώς τον Ντίλιαν;
- Σε δύο ρόδες η πόλη: Ο Δήμος Παπάγου–Χολαργού επενδύει στη μικροκινητικότητα



