
Δωρεά ενός εκατ. ευρώ από την UEFA για τα παιδιά στην Ουκρανία
Η UEFA προχωράει σε μια πολύ όμορφη κίνηση, καθώς θα κάνει δωρεά 1 εκατ. ευρώ για τα παιδιά στην Ουκρανία που μεγαλώνουν εν μέσω πολέμου.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για ακόμη μια μέρα, οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στους Ρώσους είναι πολλές, ενώ όσον αφορά το ποδόσφαιρο η UEFA του απέβαλε από όλες τις διοργανώσεις της.
Η θέση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρη σχετικά με την εισβολή της Ρωσίας στα ουκρανικά εδάφη και στηρίζει ανοιχτά την Ουκρανία για την επίθεση που δέχεται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, επιβεβαίωσε πως μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ομοσπονδίας, θα γίνει δωρεά 1 εκατομμυρίου για τα παιδιά της Ουκρανίας.
Εκτός από αυτό όμως, η Ομοσπονδία μέσω δικού της οργανισμού δωρίζει 100.000 ευρώ για να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται για να φτάσουν πρόσφυγες από την Ουκρανία στη Μολδαβία.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τι είναι το «Kama Muta» και πως επηρεάζει τις σχέσεις;
- Ουκρανία: Τουλάχιστον δυο νεκροί, ένας αγνοούμενος και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επιδρομή
- Συνταγή: Κέικ βανίλιας
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα


