
Ουκρανία: Νέες εκρήξεις στο Κίεβο και στις περιοχές γύρω από αυτό – Μαίνονται οι μάχες
Συνεχίζονται οι μάχες γύρω από το Κίεβο, ενώ χτυπήθηκε κι άλλη πολυκατοικία στο Κίεβο.
Ισχυρή έκρηξη έγινε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στο Κίεβο, στην περιοχή Ιρπέν, όπου φαίνεται ότι διεξάγονται σκληρές μάχες κατά τη διάρκεια της τέταρτης ημέρας του πολέμου στην Ουκρανία.
Θυμίζουμε ότι το ίδιο συμβαίνει και στο Χάρκοβο, ενώ η νύχτα που προηγήθηκε ήταν εφιαλτική στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ουκρανίας.
Δείτε βίντεο από το Ιρπέν
Σύμφωνα με αναφορές, στο Ιρπέν αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ρωσικές δυνάμεις μετά από συγκρούσεις με τον ουκρανικό στρατό.
In #Irpen the enemy was defeated pic.twitter.com/AGL8PxirUv
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
⚡️The attack on #Irpen is repulsed pic.twitter.com/Zch5JnXj0L
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
Σκληρές μάχες γίνονται και κοντά στο αεροδρόμιο του Χοστόμελ, το οποίο τις προηγούμενες μέρες είχαν καταλάβει οι Ρώσοι. Σύμφωνα με το liveuamap.com, ρωσικά στρατεύματα καταστράφηκαν στην περιοχή.
Δείτε χαρακτηριστική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Telegram.
Άλλη μία πολυώροφη πολυκατοικία χτυπήθηκε στο Κίεβο, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο Τwitter κάτοικος της ουκρανικής πόλης.
Fires in #Kyiv pic.twitter.com/btYQqEF6Ia
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
- Γαλλία: Δύο νέες συλλήψεις στη Γαλλία για την απόπειρα επίθεσης στην Bank of America
- Μπαρτομέου: «Γελάω όταν με αποκαλούν τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»
- Greek PM on Tempi Trial, Fuel Pass etc. in Weekly Post
- Πώς θα εξελιχθεί η επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Πρωταπριλιά – Οι «κόκκινες» περιοχές
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»






