
Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Αφαιρούν κατά δεκάδες καταλύτες αυτοκινήτων
Οι κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού είναι ο μόνιμος εφιάλτης των κατοίκων. Άγνωστοι αφαιρούν τους καταλύτες συγκεκριμένων μοντέλων αυτοκινήτων και αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες τους να επιβαρύνονται με το μεγάλο κόστος αντικατάστασης τους.
‘Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους δημότες Παπάγου-Χολαργού η μάστιγα αφαίρεσης των καταλυτών από τα αυτοκίνητα στη περιοχή. Μέχρι και τον καταλύτη από έναν αντιδήμαρχο του Δήμου αφαίρεσαν άγνωστοι προ ημερών.
Όπως μαθαίνουμε κατά δεκάδες οι πολίτες καταγγέλλουν τα περιστατικά στα αστυνομικά τμήματα. Μιλώντας με έναν ασφαλιστή και μόνο μέσα σε ένα μήνα, πάνω από 30 πελάτες του τον ενημέρωσαν για την κλοπή του καταλύτη τους. Όποιος μάλιστα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ασφαλίσει το αυτοκίνητο για ολική ή μερική κλοπή είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει όλο το αντίτιμο αγοράς ενός καινούργιου καταλύτη.
Το φαινόμενο προφανώς δεν απαντάται μόνο στον συγκεκριμένο Δήμο αλλά και σε όμορους όπως της Αγίας Παρασκευής. Οι άγνωστοι δράστες συνήθως αφαιρούν τους καταλύτες από συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων κυρίως άνω της δεκαετίας.
Η φωτογραφία από όχημα του οποίου αφαιρέθηκε μόλις χθες ο καταλύτης του.
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα


