Ανδρέας Μικρούτσικος: Η επική ατάκα του γιου του όταν του είπε ότι χώρισε από τη Σοφία Βόσσου
Δείτε τι είπε
Με αφορμή τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο είχε επιλέξει ο ίδιος να ανακοινώσει στον γιο του ότι χώρισε από τη Σοφία Βόσσου και έχει προχωρήσει τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα.
«Όπως φέρεται το παιδί του Ντέμη και της Δέσποινας, αντίστοιχα φερόταν και ο γιος μου. Για να το πετύχω όμως αυτό, τον είχα πάντα πρώτη προτεραιότητα. Πηγαίναμε ας πούμε κάπου με τη σχέση μου, πηγαίναμε να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο, μέχρι ο Στέργιος να ενηλικιωθεί έμενα μαζί του στο ίδιο δωμάτιο και όχι με τη σχέση μου.
Χωρίζω με τη Σοφία και τα φτιάχνω με τη Φωτεινή. Θεώρησα σκόπιμο να του το πω γιατί είχε ζήσει τη μετάβαση από τον χωρισμό με τη μαμά του στη σχέση με τη Σοφία. Θυμάμαι λοιπόν σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι να κάθομαι απέναντί του, ο Στέργιος ήταν 11 ετών τότε, και δυσκολευόμουν να του το πω γιατί δεν ήθελα να του δημιουργώ συναισθηματικές αναταράξεις.
Ξεκινάω και με παρακολουθεί ο Στέργιος, δυσκολευόμουν… Του λέω, “ξέρεις Στέργιο, η ζωή τα φέρνει έτσι, θέλω να σου αποκαλύψω κάτι και θέλω πρώτα να το φιλτράρω μαζί σου” με κοίταγε, με κοίταγε και γυρνάει και μου λέει “μπαμπά, μη μου πεις ότι είσαι γκέι”. Του λέω, “όχι αγόρι μου δε το έχω αυτό το ταλέντο, θέλω να σου πω ότι χώρισα και είμαι με μια άλλη κοπέλα”.
Δείτε
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»




