Εμβολιασμοί: Περίπου 300.000 πολίτες δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση – Ακυρώνεται το πιστοποιητικό τους
Οι εμβολιασμοί για την τρίτη δόση δεν προχώρησαν σε τουλάχιστον 300.000 περιπτώσεις.
Περίπου 300.000 πολίτες δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό και έτσι από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου θα ακυρωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.
Οι προαναφερθέντες θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι από τη Δευτέρα, εφόσον δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση, επτά μήνες μετά την δεύτερη δόση ή τρεις μήνες μετά, εάν έχουν κάνει μονοδοσικό εμβόλιο.
Οι επιπτώσεις
Αξίζει να σημειωθεί ότι η απώλεια του πιστοποιητικού εμβολιασμού συνεπάγεται την αδυναμία εισόδου σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης. ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ, το οποίο θα πληρώνουν οι ίδιοι, πριν μεταβούν στην δουλειά τους, ενώ το ίδιο μέτρο αναμένεται ότι θα ισχύσει και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.
Το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
- Live: Λεβαδειακός – ΟΦΗ
