Φριντέτ: Επιστροφή σε ομάδα-έκπληξη
Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Τζίμερ Φριντέτ θα φορέσει τη φανέλα της κινεζικής Shanghai Sharks.
Ο Τζίμερ Φριντέτ θα αγωνιστεί για μία ακόμη φορά στο πρωτάθλημα της Κίνας.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα των Shanghai Sharks. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «sportando», οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου.
Έτσι, ο Φριντέτ θα αγωνιστεί στα 10 τελευταία παιχνίδια της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα play off.
Ο Αμερικανός γκαρντ θα βρει και δύο συμπατριώτες του στην κινεζική ομάδα. Ο λόγος για τους Τζαμάλ Φράνκλιν και Νοά Βονλέ, που είναι ήδη στο ρόστερ των Shanghai Sharks.
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία



