Ηλιούπολη: Κατάκοιτοι που χρησιμοποιούν οξυγόνο, για τέταρτη μέρα χωρίς ρεύμα
Γυναίκα κατήγγειλε ότι ηλικιωμένοι που βρίσκονται στην Ηλιούπολη δεν έχουν ρεύμα ενώ βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη.
Καταγγελία ότι για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα δεν έχει ρεύμα στην Ηλιούπολη έκανε η κυρία Βούλα Μανιάτη στην ΕΡΤ. Η καταγγέλλουσα έχει κατάκοιτη μητέρα που χρησιμοποιεί οξυγόνο.
Σύμφωνα με την καταγγελία της, σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και πολλοί άλλοι ηλικιωμένοι στην ίδια περιοχή που βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» η κ. Μανιάτη δήλωσε πως ο δρόμος είναι κλεισμένος με σπασμένα δέντρα και κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ. Ο δήμος Ηλιούπολης καθάρισε το σημείο και επιδιόρθωσε τη βλάβη, αλλά τέσσερις ημέρες μετά δεν έχουν ακόμα ρεύμα.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ
«Αλλεπάλληλες κλήσεις για βοήθεια»
«Ο εργολάβος είπε ότι θα ειδοποιήσει για τη βλάβη προκειμένου κάποιος να σηκώσει την ασφάλεια στο κουτί που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις στη γραμμή βοήθειας στη ΔΕΗ.
Εγώ είμαι στο σπίτι με δύο ηλικιωμένους γονείς που έχουν παγώσει. Απέναντι μας βρίσκονται δύο κατάκοιτοι άνθρωποι με μία κυρία που τους προσέχει απελπισμένη. Δεν ξέρω ούτε πώς τρέφονται αυτοί οι άνθρωποι, επίσης με μηχανική υποστήριξη. Αισθάνομαι ανεπαρκής απέναντι στους γονείς μου που είναι μεγάλοι άνθρωποι», κατήγγειλε η κ. Μανιάτη.
Σύμφωνα με την κάτοικο της Ηλιούπολης, θα έπρεπε να είχε δοθεί προτεραιότητα στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο καθώς εκεί μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι που η ζωή τους εξαρτάται από μηχανική υποστήριξη.
- Ασίστ… μισό γκολ από τον Ελ Κααμπί και 1-0 το Μαρόκο κόντρα στο Καμερούν! (vid)
- ΕΕ – Mercosur: Οι νικητές και οι ηττημένοι της μεγάλης εμπορικής συμφωνίας
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο Περιστέρι
- Πέθανε ο «τελευταίος playboy» Φιλίπ Ζινό – Η Γκρέις Κέλι τον μίσησε, η Καρολίνα τον παντρεύτηκε, το Μονακό τον εξόρισε
- LIVE: Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Σέρρες: «Δεν είναι ένας ο δράστης, υπάρχουν και άλλοι» υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου



