Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η κυβέρνηση «αδειάζει» Πατούλη και Στυλιανίδη για το «φιάσκο» του κρατικού μηχανισμού
«Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι» είπε ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στην ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού...
Αιχμές για τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, αλλά και για τον υπουργό κλιματικής κρίσης, Χρήστο Στυλιανίδη άφησε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».
Μιλώντας στον Alpha, αφού ζήτησε για ακόμη μία φορά συγγνώμη, σημείωσε ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.
«Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του μηχανισμού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και επανέλαβε πως από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε αδυναμία συντονισμού, καθώς πολλά πράγματα όπως είπε δεν έγιναν σωστά.
Οι δρόμοι οι οποίοι είναι στην ευθύνη του κράτους δεν είχαν προβλήματα, τόνισε με εξαίρεση την Αττική Οδό, ενώ σε ερώτηση για τα προβλήματα σε κεντρικές αρτηρίες στην Αττική απέφυγε να απαντήσει ευθέως δείχνοντας… ως υπεύθυνο την περιφέρεια Αττικής.
Ο κ. Οικονόμου πάντως ανέφερε ότι υπήρξε γρήγορη αποκατάσταση ζημιών και ηλεκτροδότησης.
Για την διαδικασία αποζημίωσης των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό ανέφερε ότι άμεσα θα προσδιοριστεί η διαδικασία με τη συνδρομή και της τεχνολογίας.
Δείτε όσα είπε ο κ. Οικονόμου
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους



