
Ελένη Ράντου: Η οργισμένη ανάρτηση της για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία
Η ηθοποιός ξέσπασε μέσω των social media, με αφορμή τα όσα ζουν οι κάτοικοι της Αττικής το τελευταίο 24ωρο.
Δύσκολες στιγμές ζουν από χτες χιλιάδες πολίτες του Αττικής, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Πολλοί έχουν εγκλωβιστεί στους δρόμους ενώ άλλοι που βρίσκονται στα σπίτια τους δεν έχουν ρεύμα.
Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έστειλε το δικό της μήνυμα ρίχνοντας τα βέλη της προς πάσα κατεύθυνση.
Έγραψε χαρακτηριστικά:
«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!».
Η ανάρτησή της
- Ο Εμπαπέ, ο Βινίσιους, ο Ρονάλντο, ο Ντι Στέφανο και «η Ρεάλ που είναι σαν θρησκεία»
- Πόλεμοι εκτός, διαμάχες εντός – Ο Νετανιάχου αντιμέτωπος με εσωτερικό μέτωπο στο Ισραήλ
- «Διψάει τις Νύχτες»: Ο Όμηρος Πουλάκης σε μια σκοτεινή σόλο περφόρμανς στο ΔΘΠ
- Τι αλλάζει στα πρόστιμα της Εφορίας, κρυπτονομίσματα και μετρητά – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ
- Youth Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις
- Τα επτά βήματα που οδηγούν στην ευτυχία όσο περνούν τα χρόνια





