
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, ελπίζω να βρω το δίκιο μου» λέει η 24χρονη Γεωργία
Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου έφτασε πριν λίγη ώρα η 24χρονη Γεωργία που θα καταθέσει σήμερα εκ νέου για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.
Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου έφτασε πριν από λίγη ώρα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.
Η Γεωργία κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τη φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου, Βασίλη Λεβέντη.
- Διαβάστε επίσης: Στην ανακρίτρια ξανά η 24χρονη Γεωργία, ποιοι άλλοι θα καταθέσουν – Γιατί υπάρχει πιθανότητα διώξεων για κακούργημα
«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, ελπίζω να βρω το δίκιο μου» είπε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος. Το περιστατικό φέρεται πως έγινε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, όπου η παθούσα μετέβη για να καταθέσει.
Οι δηλώσεις της 24χρονης Γεωργίας
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex

