
Γαλλία – Καταδίκη του ακροδεξιού Ερίκ Ζεμούρ για πρόκληση μίσους
Δικαζόταν για τους χαρακτηρισμούς «κλέφτες, δολοφόνοι, βιαστές» που είχε απευθύνει προς του ανήλικους πρόσφυγες στο τηλεοπτικό δίκτυο CNews το 2020.
Ο υποψήφιος της γαλλικής ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές Ερίκ Ζεμούρ καταδικάσθηκε στην καταβολή προστίμου 10.000 ευρώ για πρόκληση μίσους από δικαστήριο του Παρισιού για τις δηλώσεις του σχετικά με τους ασυνόδευτους ανήλικούς πρόσφυγες.
Ο Ερίκ Ζεμούρ ήταν απών από την αίθουσα του δικαστηρίου, όπως και κατά την ακροαματική διαδικασία του Νοεμβρίου. Δικαζόταν για τους χαρακτηρισμούς «κλέφτες, δολοφόνοι, βιαστές» που είχε απευθύνει προς του ανήλικους πρόσφυγες στο τηλεοπτικό δίκτυο CNews το 2020.
Πηγή: ΑΠΕ
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μύρισε εκλογές
- Λαζόπουλος για την παρακολούθησή του με Predator: Oι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω;
- Οι ΗΠΑ… διασπείρουν πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη – Ποιες εταιρείες κερδίζουν
- Ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προειδοποιεί ότι επίκειται νέα μαζική πυραυλική επίθεση από τη Ρωσία



