Νίκη για την Ρόμα (1-0)
Η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.
Μετά από το απίστευτο 3-4 από τη Γιουβέντους, η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» για την 22η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 6η θέση, πιάνοντας τη Λάτσιο στους 35 βαθμούς.
Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Ρωμαίους και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 33′ με εκτέλεση πέναλτι.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο

