Σεμέδο – «Από τύχη είμαι ζωντανός»
Τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου αμυντικού μετά την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του.
Εμφανώς σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την επίθεση – σοκ που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα.
Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στον «Alpha» και τόνισε χαρακτηριστικά πως από τύχη είναι ζωντανός αφού οι δράστες τον χτύπησαν σοβαρά.
Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη στις 23:45 της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο μαζί με έναν Πορτογάλο φίλο του επέστρεφε στο σπίτι του στη Γλυφάδα και εκεί τους πλησίασαν τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι αφού τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν με αγριότητα εξαφανίστηκαν.
Τα λόγια του Σεμέδο:
Δημοσιογράφος: «Καλημέρα, πως είστε;»
Σεμέδο: «Ζωντανός».
Δημοσιογράφος: «Τι συνέβη χθες το βράδυ;»
Σεμέδο: «Δεν ξέρετε; Από τύχη είμαι ζωντανός».
Δημοσιογράφος: «Σας χτύπησαν;»
Σεμέδο: «Πολύ».
- Πώς αναγνωρίζονται τα πλασματικά χρόνια στο Δημόσιο
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου

