
Ανακοίνωσε Λάνγκφορντ ο Ιωνικός
Παίκτης του Ιωνικού είναι επίσημα πλέον ο Κέβιν Λάνγκφορντ, με τους Νικαιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 36χρονου σεντερ.
Ο Ιωνικός είχε συμφωνήσει με τον Κέβιν Λάνγκφορντ εδώ και μέρες και σήμερα ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο αδερφός του Κιθ Λάνγκφορντ, πρώην παίκτη της ΑΕΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, υπέγραψε ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν κι έχει κι εκείνος εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα, καθώς είχε θητεία στην Basket League πολύ πριν από τον Κιθ, έχοντας περάσει από Κολοσσό Ρόδου, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Κόροιβο και Χαρίλαο Τρικούπη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:
Η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Kevin Langford. Ο 36χρονος Αμερικανός forward/ center θα ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της στην Stoiximan Basket League.
Ο Λάνγκφορντ έχει εμπειρία από τα ελληνικά παρκέ, καθώς παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού (2012-2013), του Πανιωνίου (2013-2014), του ΠΑΟΚ (2014-2015), του Κοροίβου (2018), αλλά και του Χαρίλαου Τρικούπη (2020-2021). Ενώ πριν έρθει στη Νίκαια αγωνιζόταν στην Κύπρο.
Kevin, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!»
- Clavicular: Οριστικός αποκλεισμός από το YouTube – Looksmaxxing, σφυριά στο πρόσωπο, στεροειδή, συλλήψεις
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
- Live η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καισαριανή
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι εντεκάδες Θεσσαλονικέων και Κρητικών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
