Εύβοια – Νεκρός 48χρονος δημοτικός υπάλληλος σε τροχαίο
Διενεργείται έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια.
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου δημοτικού υπαλλήλου μετά από τροχαίο δυστύχημα στον οικισμό Μουρτιά της Λίμνης στην Εύβοια.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, περίπου στις 22:45 της Παρασκευής 7/1 επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 26χρονο που είχε κατεύθυνση προς Δάφνη, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 48χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.
Τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο ΚΥ Μαντουδίου
Ο άτυχος 48χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και από κει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Μαντουδίου που παρήγγειλε και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου με ευχές για τον Άγιο Νικόλαο που γιορτάζει σήμερα

